FabLab/Makkeriet

Højmarkskolen er en af Silkeborg Kommunes Fablab-Skoler. Vores fokus ind i Fablab-universet er ikke så meget den teknisk nørdede måde, med brug af mange special-maskiner, men er først og fremmest centreret omkring den eksperimenterende, kreative og produktions orienterende del – derfor vores Fablab-navn – “Makkeriet”. Det betyder at vi arbejder med at genanvende materialer på nye og anderledes måder, der pirrer deltagernes nysgerrighed og kreativitet. Efter en ansøgnings proces, hvor folkeskole-fablab-elever kan sende projekter ind til Højmarkskolen, vil vi udvælge de bedst egnede, hvor vores elever i egne værksteder vil bistå i forhold til at udvikle på prototyper og i evt. at bygge disse op i andre materialer og i større skala.

Lærer Louise Kirkegaard

Mail louise.kirkegaard@silkeborg.dk